Sfeervol in bad met dimbare led inbouwspots badkamer

Normale led inbouwspots badkamer zorgen voor een goede verlichting bij allerlei alledaagse taakjes. Tandenpoetsen, opmaken, scheren, noem het maar op. Maar wanneer je net een lange dag hebt gehad, wil je de badkamer ook gebruiken als een plek om tot rust te komen.

Languit in een bad met extra veel schuim, of een lekker lange douche. De juiste verlichting doet wonderen als het gaat om ontspanning. Door middel van dimbare led inbouwspots badkamer kun je de perfecte sfeer in de badkamer creëren om je hoofd helemaal leeg te maken.

Wat zijn dimbare led inbouwspots badkamer?

led inbouwspots badkamerHet leuke van dimbare led inbouwspots badkamer is dat ze in te stellen zijn zoals jij dat wilt. In principe zijn het gewoon lampen die normaal, helder licht kunnen produceren, maar met behulp van de bijgeleverde dimmer kun jij met een simpele draai aan de knop de intensiteit van de led inbouwspots badkamer regelen. Wanneer je dus goed moet kunnen zien wat je aan het doen bent, bijvoorbeeld tijdens het make-uppen of scheren, kun je de intensiteit van het licht wat feller instellen. Maar wanneer je ’s avonds tot rust wilt komen in een warm bad, kun je zorgen voor wat extra sfeer door het licht van de led inbouwspots badkamer te dimmen.

Waar plaats je de dimbare led inbouwspots badkamer?

Dimbare led inbouwspots badkamer kunnen worden geplaatst in plaats van reguliere inbouwspots: ze kunnen immers naast gedimd licht ook normale verlichting produceren. Je kunt de dimbare led inbouwspots badkamer in het plafond plaatsen, maar ook aan de wanden kunnen ze zorgen voor een mooi effect. Ook kun je kiezen voor kleine spotjes als accentverlichting, bijvoorbeeld langs de rand van het bad. Dit zorgt voor extra sfeer. Let er bij het aanschaffen van led inbouwspots badkamer wel op dat de lampen beschikken over de juiste waterdichtheid: dit kun je zien aan de IP-waarde op de verpakking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *