Twee soorten badkamer led inbouwspots

Badkamer led Inbouwspots zijn een handige manier van verlichting. U kunt ze aanpassen aan uw interieur, waardoor ze niet al te veel opvallen, maar toch mooi licht geven. Gebruik helder licht voor plaatsen waar u dat nodig heeft, bijvoorbeeld in de keuken badkamer of douche.

led inbouwspots badkamerVoor het uitlichten van bepaalde voorwerpen kunt u de minder heldere sfeerverlichting plaatsen. Ook dimbare led inbouwspots voor een badkamer zijn een handige optie: hiermee stelt u zelf de juiste lichtintensiteit in bij de juiste situatie. Bij het installeren van de inbouwspots kunt u rekening houden met twee verschillende soorten: een eenvoudige spot die al in elkaar zit, of een wat ingewikkeldere inbouw spot met kleurvariatie of met armatuur. Deze twee soorten worden hieronder toegelicht:

De ‘eenvoudige’ complete inbouwspots voor in de badkamer

De eenvoudige inbouwspots wijzen gewoon naar beneden. Krachtig licht, zonder al teveel poespas. Deze inbouwspots worden in één stuk geleverd, en ze zijn gemakkelijk te plaatsen. Vaak zijn ze redelijk groot, en produceren ze veel licht. Deze inbouwspots zijn dus prima te gebruiken als een hoofdverlichting in bijvoorbeeld de badkamer of toilet. Maar ook kleinere inbouwspots zijn natuurlijk te koop, om bijvoorbeeld te gebruiken als sfeerverlichting.

Losse spots met inbouwarmatuur voor de badkamer

Wilt u wat meer variatie met uw inbouwspots, dan kunt u ervoor kiezen om een losse set spots en inbouw armatuur aan te schaffen. Hiermee heeft u opties als dimbaarheid, verschillende kleuren, en de mogelijkheid om de inbouwspots te draaien en op bepaalde voorwerpen te richten. Bij het aanschaffen van de armatuur heeft u allerlei verschillende keuzes. Vormen, kleuren en verschillende soorten, er is veel variatie mogelijk. Neem een kijkje bij de verschillende soorten, en creëer badkamer led inbouwspots die volledig naar uw wens is. Deze inbouwspots zijn iets lastiger te installeren, maar het geeft u uiteindelijk het perfecte resultaat dat u verlangt. Het kopen van losse spots met inbouwarmatuur is dus zeker de moeite waard als u wat meer gevarieerde opties zoekt omtrent uw inbouwspots.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *